Ache

Jan Printz (Printz Music) vil hermed opfordre til at der (også) laves surround sound mix af koncerten 21/5.

Jeg kommer gerne med råd og/eller jeg kan på få uger lave det ud fra stems; Det vil være en kæmpe ære at lave et surround mix ud fra stems fra koncerten. Ache er for mig Danmarks bedste band, der laver symfonisk rock eller progressiv rock; Derfor er Ache på min liste over bands som jeg gerne vil mikse et album af gratis, for at hjælpe til at musik udgives i bedre kvalitet og for at få noget STORT musik på mit CV.
Der er jo plads til flere forskellig lydspor på især Blu-rays samt DVD (DL).

Nogle koncertudgivelser får smækket et surround miks på hvor der bare er lidt rumklang i baghøjttalere, og hvis det er vigtigt kan det også inkluderes. Men hvis man følger med i forummet  quadraphonicquad.com, ved man det er ugleset blandt folk der elsker musik i surround sound;)

Jeg har de sidste 4 år mikset forskellige fede albums i surround sound (se her) og jeg har også udgivet dem på den Bandcamp-lignende hjemmeside  surroundmusic.one; verdens første side for rock og ambient i surround sound. Denne startede jeg op tilbage i 2017. 1½ år senere joinede Markus Reuter (Stick men m.fl). Her er alt udgivet som multichaneel flac, mens nogle album derudover er udgivet som isofiler eller Blu-rays (BD-R printet af mig selv og solgt for 11 euro yderligere inklusiv forsendelse til hele verden)

Jeg har lige lavet remix og mastering af Blue Covers Nødebo koncert optaget på 8 spor. Her blev enkelte ting rettet til i tempo eller toner bl.a. med Izotope RX7 for at få et lytte venligt miks ud af det.

 

Spørg endelig, hvis der er noget jeg kan være behjælpelig med.

Mvh Jan Printz:)

Mobil: 608 680 92