Blue Covers Optagelser

Terminalen ’22

Råmix af koncerten, hvor der blæste en del i kormikrofonerne. SÅ der bliver ikke mikset mere på det;) – Dog kan enkelte numre klippes ud separat, hvis der er nogen der ønsker dette.
Husk man kan springe i koncerten ved at klikke nede på tidsbaren.

 

Nødebo 2014

Færdigt stereo mix:

Nødebo 2014 (2021 test mix)

Printz Music tilbyder nu snart ikke kun surround mix men også stereo mix inkl. mastering. Jeg har fået bedre udstyr og skills siden jeg sidst lavede Nødebo mikset tilbage i 2014, så jeg har altså lige lavet et remix (også for træningens skyld). Sidst var der ikke rigtig redigeret i det, men det har jeg til gengæld denne gang, hvor jeg fx har rettet Rich Girl (udeladt i 2014 mikset) hvor især tenorerne klodsede i det samt pianoet nogle gange. Celebration er nu også med, hvor Heidi lavede en anden afslutning end aftalt. Når man ved det kan man godt høre lidt forvirring i koret, hvor dét sker, men efter alle de år synes jeg nummeret lyder fint.
Selve sporene er en udfordring da stemmegrupperne blev optaget med kormikrofoner da tager meget lyd med fra de andre ting (Mics var optimeret koncerten og ikke en optagelse), men når jeg sammenligner med en masse andre numre synes jeg det nu lyder ret godt. (I know, I’m bias’ed😉

I kan høre det her og er MEGET velkomne til at påpege ting der godt kunne pyntes på (oplys tidspunktet i nummeret) og maile det til mig (eller via Messenger)

 

Kan downloades herfra: https://www.hirez.one/streaming/BC/NoedeboTest2021.mp3

Terminalen 23/9 2021

Lady Marmalade

Gimme Some Lovin’

Under the Boardwalk

Rock the Boat

Starman

Dancing

Rich Girl

Sign of the Times

It’s raining Men

R-E-S-P-E-C-T

Enjoy the Silence

Tainted Love

My Girl My Guy

Kommende arrangementer?

Mulig Led Zeppelin (+evt Rolling Stones) Hit, med masser af legendariske harmonier.

Stairways to HeavenKasmir, Four Sticks (6:46)

Basics (5:23) af Stairways to Heaven,  Kasmir, Four Sticks:

9:28 med ordspilet Rainbow & Stairways to Heaven
(Stairways to Heaven, She’s Like a Rainbow, Kasmir, Four Sticks)