BC Kordag

En uredigeret optagelse af Kordag 13-04-24, KUN til øvenumre for kormedlemmer!;
Der mangler klaver, perc samt Peter, Janne & Kathrine*. Ellers er det ret godt af en første gang optagelse med hver sin mikrofon hvor det er svært at høre hinanden/intonere. Så ja, vi synger nok alle lidt falsk en gang imellem;)
Derudover HAR lydmanden noteret ned, hvad der skal til en ordentlig optagelse næste gang;) – Med alle kanaler optaget vil derudfra kunne laves noget rigtig godt!
Der kunne også bruges tid på at pynte på optagelserne her (fx erstatte skæve steder med en anden optagelse af nummeret eller skrue ned, hvor det sker), men nu er der allerede brugt nogle timer på det og de skal nok kun bruges som øvefiler til hver stemmegruppe alligevel, så det bliver nok ikke lavet mere ved det;)

Her er der taget sidste optagelse af hvert nummer (Med en smule EQ, kompressor mm, men ellers er der ikke redigeret fx flyttet indsatser)

1 – Avalon – 0:00
2 – Every breath you take – 4:45
3 – Easy Lover – 8:18
4 – Best of my Love – 12:37
5 – It’s still rock’n’roll to me – 15:51
6 – Celebration – 18:58
7 – When Purple Doves Cry – 24:33
8 – Wouldn’t it be good? – 32:36
9 – I’m so excited – 36:00
10 – Venus on a Prayer – 39:20

Herunder er hver stemmegruppe lagt i midten og skruet op,
Sopran Øver:

Tenor Øver:

Herunder er ALLE versioner af de optagede numre med (råmix):

—- o —-

En smule af Stairways to Kasmir:

—- o —-*) En del af lydmandens biologiprojekt: Kan man være gym-lærer på fuldtid med diagnosebørn og hvor mange småfejl laver man, når man tit ligger vågen noget af natten……
Desværre nogle fejl til korlørdagen dagen efter kollega øldrikning, sorry!;)