Ny Lyd

Musik i surround sound lyder dobbelt så godt og vil snart blive meget mere udbredt. Afspilning fra smartphones, tablets og computere til trådløse højttalere vil gøre det meget nemmere for rigtig mange. 1970’erne quadrofoni anlæg var for dyre og besværlige til at særlig mange anskaffede dem. Derfor holdte mange bands dengang op med at få lavet surround miks af deres albums. Så udgivelser og lytten til surroundmusik har været et meget langsomt drejende hjul der meget snart vil komme godt op i omdrejninger!

Alt musik kan efterhånden høres gratis på streamings tjenester, så hvorfor ikke tilbyde salg af musik i den bedste kvalitet som muligt? Når jeg let kan udgive egne projekter som digitale downloads af multikanal FLAC og iso-filer af Bluray/Audio-DVD, så kan andre også!

Pladeselskaber bør hjælpe med at tilbyde musik som den bedst mulige kvalitet og det samme med filmselskaber og soundtracks fra film i høj opløselig surround sound.

Vær med til at få musik op på et højere niveau og arbejd på at få lytterne op midt på scenen og høre bandet spille rundt om lytteren, i stedet for at stå langt væk og opleve musikken i mono eller stereo.

En APP til at afspille musik i surround sound fra smartphones, tablets og computere vil også muliggøre musik oplevelser på nye måder lige fra en flok venner der deler et surroundmix over deres smartphones og afspiller hver deres kanal til eksisterende stereo anlæg hjemme i stuerne der kan få tilføjet et sæt trådløse baghøjttalere eller fulde anlæg bestående bare af en smartphone og 4 trådløse højttalere!

Et lille skridt for musik branchen men et kæmpe spring for oplevelsen af at lytte til musik!!!

Printz Music vil arbejde for alt dette kommer til at ske – Vil I være med til det?